Cea mai ieftina Dacia Duster va costa 13.040 euro

Posted: February 12, 2010 by alexandru96 in Stiri auto

Dacia Duster va fi lansat pe piata din Romania in luna martie, dupa prezentarea oficiala a masinii din cadrul Salonului Auto de la Geneva. Preturile, anunta producatorul, vor fi cuprinse intre 12.000 si 17.000 euro, cu TVA.
Antincipat insa, pe un site de vanzari auto din Germania au aparut anunturi care ofera spre vanzare SUV-ul Dacia Duster la preturi cuprinse intre 13.040 euro si 16.630 euro, in varianta 4X2.

Firma care a postat ofertele este un dealer Renault-Dacia din Germania iar anunturile de vanzare a primului SUV Dacia sunt postate atat pe site-ul dealerului, cat si pe portalurile de specialitate mobile.de.
Reprezentantii Automobile Dacia au declarat pentru Mediafax ca nu pot confirma preturile, intrucat acestea nu au fost anuntate oficial.
Vicepresedintele constructorului auto, Constantin Stroe, a afirmat recent ca livrarile catre partenerii Dacia vor fi efectuate inaintea lansarii oficiale a modelului Duster, din data de 2 martie.

Comments
  1. emaxe says:

    Adauga gratuit anunturi pe noul site www. infomaxsite. info . Anuntul tau poate fi vzitat de sute de potentiali clienti. Te putem ajuta la formularea anunturilor pentru a vinde mai repede si mai bine! Auto second hand, matrimoniale, job-uri,servicii, diverse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s