AMG – Prea comun de Alex Cumpanici

Posted: August 11, 2010 by alexandru96 in Diverse

Fiecare impatimit auto, cand aude aceste trei litere, se gandeste la cai multi, cuplu atat de mare incat la pornire ar putea genera curent pentru un intreg oras. Toate acestea sunt 100% adevarate dar ca design pe mine AMG ma dezamgit mereu.
Pentru cei ce nu stiu : AMG reprezinta categoria celor mai rapide mercedes-uri, e ceea ce numesc romanii FULL OPTION ! dar fara trapa….

Sa luam cazul lui CLK 63 AMG. O masina extraordinara, dar foarte comuna. Mergi cu ea pe strada si lumea se va uita la ea ca la un mercedes normal, fara sa aiba habar de cei 475 de cai, fara sa stie ca defapt masina asta este unicornul inaripat, capabil sa mute America dintr-un nechezat.
E o masina extraordinara, perfecta pentru bancheri, fii de hoti (politici) sau de ce nu preoti (doar ei nu platesc impozit, o baga pe firma, pe patriarhie).
Ca lumea sa stie ce ai tu acolo ar trebui un afis pe luneta cu textul. AMG 475HP ~100.000 euro. Ca lumea sa stie ce masina ai sa nu se uite la tine ca la un Capsunar, recent adus. VAAAI DA CE MERCEDES !

Next post : Obsesia, alaturi de prostia tipic Americana.

Va urez ‘Succesuri ’

Comments
  1. […] AMG – Prea comun de Alex Cumpanici Wed Aug 11, 2010 12:13 pm Fiecare impatimit auto, cand aude aceste trei litere, se gandeste la cai multi, cuplu atat de mare incat la pornire ar putea genera curent pentru un intreg oras. Toate acestea sunt 100% adevarate dar ca design pe mine AMG ma dezamgit mereu. Pentru cei ce nu stiu : AMG reprezinta categoria celor mai rapide mercedes-uri, […] […]

  2. […] ce masina ai sa nu se uite la tine ca la un Capsunar, recent adus. VAAAI DA CE MERCEDES ! Sursa 4cars4wheels __________________ News & more for iPhone http://www.iphone4.ro Tu pariezi gratuit iar […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s