Bmw E92 M3 TIGER-editie speciala pentru China

Posted: August 13, 2010 by alexandru96 in Stiri auto

Dupa ce cei de la Lamborghini au lansat o editie speciala a modelului Murcielago LP670-4 Superveloce,si cei de la Bmw au lansat o editie a modelului E92 M3.

Bmw inca mai celebreaza cei 25 de ani de la lansarea modelului M3,anul acesta fiind anul tigrului corespunzator calendarului chinesc.
Masina este vopsita in culoarea Fire Orange Metallic,culoare pe care o mai intalnim pe M3 GTS.Masina are jante pe 19 inch,iar filtrul de aer,tevile de esapament cromate,grila kindey si acoperisul ,sunt deasemenea vopsite in negru.
Din pacate pozele nu au fost publicate,asa ca ‘stay tuned’!

Comments
  1. […] Bmw E92 M3 TIGER-editie speciala pentru China Fri Aug 13, 2010 11:31 am Dupa ce cei de la Lamborghini au lansat o editie speciala a modelului Murcielago LP670-4 Superveloce,si cei de la Bmw au lansat o editie a modelului E92 M3. Bmw inca mai celebreaza cei 25 de ani de la lansarea modelului M3,anul acesta fiind anul tigrului corespunzator calendarului chinesc. Masina este vopsita in culoarea Fire Orange […] […]

  2. jocuri says:

    Bună! Vă trimit acest mesaj în speranţa unei colaborări de schimb de linkuri. Dacă sunteţi de acord, trimiteţi-mi un email cu titlul şi adresa siteului dvs. pe adresa ainaw@yahoo.com . Siteul meu e:

    Titlu : Jocuri Noi
    Adresa : http://www.ejocuri-noi.ro

    Mulţumesc! :d

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s