G-Power – Iar se lauda cu cel mai rapid sedan

Posted: August 16, 2010 by alexandru96 in Stiri auto

Se pare ca cei de la G-Power nu au uitat de BMW, s-au apucat sa imbunatateasca M5-ul preparat anterior, pentru a fi iara No.1 Adica cel mai rapid sedan.
Concluzia, da au si reusit. Power Hurricane RR, asa cum la botezat tunerul german, e capabil sa atinga 372 km/h, aceasi viteza ca a unui McLaren F1. Cifra opt e cu noroc in acest proiect, 800cai si 800nm. Nu va ganditit ca 0-100 va face tot in 8 secunde, ajunge in doar 4,35s, aceast timp este defapt un 4,4 ce sa o mai lungim cu 4.35.

Fata de modelul anterior, masina a ajuns mai aproape de lumea incojuratoare, inloc de 20’ acum este incaltata cu 19’.
Acum se pot mandri cu acest titlu, cel mai rapid sedan, dar nu mult. Pana va aparea Bugatti 16c Galibier, si le va darama aceasta realizare, ba chiar le-o va face scrum, precum ai calca o pruna coapta abia cazuta din copac, din copacul celor de la G-Power. 

Comments
  1. […] G-Power – Iar se lauda cu cel mai rapid sedan Mon Aug 16, 2010 12:27 pm Se pare ca cei de la G-Power nu au uitat de BMW, s-au apucat sa imbunatateasca M5-ul preparat anterior, pentru a fi iara No.1 Adica cel mai rapid sedan. Concluzia, da au si reusit. Power Hurricane RR, asa cum la botezat tunerul german, e capabil sa atinga 372 km/h, aceasi viteza ca a unui McLaren […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s