Pagani Zonda HH

Posted: August 17, 2010 by alexandru96 in Stiri auto

Se pare ca unora le scade din salarii cu 25% iar altii, sa fiu mai precis, David Heinemeier Hansson, tocmai ce se ‘da’cu un pagani. Sa recunosc, eu nu stiu nimic despre omu asta, dupa nume nu suna a seic, suna mai degraba a hot poltic, sau un om de afaceri ilegale.
Cica are 30 de ani, si e un maestro in ale software-urilor. Desigur nu ne intereseaza. Ce ne intereseaza e masina pe care si-o va comanda. Domnul acesta traieste in Chicago iar Zonda nu poate importa masini in USA.
Cand e vorba de o masina toate lucrurile sunt posbile, asa ca Hansson isi va lasa masina la casa de vacant din Italia.
Vodpod videos no longer available.

Zonda HH, posted with vodpod


Pana acum am dat-o in mondene iar ca impatimit auto caut niste cifre, niste cifre foarte mari din partea acestui model auto.
Motorul AMG V12, dezvolta 678 cai putere si un cuplu de 780Nm, transmisi catre rotile spate, cu ajutorul unei cutii manual cu 6 trepte. Daca numeri pana la 3.4 ai si atins viteza de 100 km/h. Aceasta evolutie mecanica cantareste doar 1210kg.
Nu va obositi ! Am cautat si eu aripile in imaginile de prezentare dar cred ca le-au omis. Sunt sigur ca isi poate lua zboru fara nici o problema.
Asa ca Domnului Hansson ii doresc concedii cat mai lungi si sa nu lase masina aia in garaj in Italia ca e pacat de ea sa se iroaseasca sau nu se stie ce vecini romani sunt prin preajma.

Comments
  1. […] Pagani Zonda HH Tue Aug 17, 2010 22:10 pm Se pare ca unora le scade din salarii cu 25% iar altii, sa fiu mai precis, David Heinemeier Hansson, tocmai ce se ‘da’cu un pagani. Sa recunosc, eu nu stiu nimic despre omu asta, dupa nume nu suna a seic, suna mai degraba a hot poltic, sau un om de afaceri ilegale. Cica are 30 […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s