Primul exemplar McLaren F1, scos la licitatie pentru 2,6 milioane de euro

Posted: August 20, 2010 by alexandru96 in Stiri auto

Primul exemplar McLaren F1 produs, care a dat nastere unei adevarate legende in istoria Formulei 1, este scos la licitatie pentru suma de nici mai mult, nici mai putin de 2,6 milioane de euro.

Bolidul i-a apartinut lui Uwe Gemballa, fondatorul casei de tuning cu acelasi nume, care a disparut la inceputul acestui an in Africa de Sud. Aceasta licitatie este organizata de firma de recuperare a datoriilor inregistrate de Gemballa, in speranta ca suma solicitata pentru supercar va mai sterge din totalul acestora.

Pretul de la care va porni licitatia exemplarului McLaren F1 a fost fixat la impresionanta valoare de 2.600.000 de euro.
Desi pare o suma fabuloasa, clientii pasionati si ,evident, instariti nu vor lasa sa le scape o asemenea piesa de colectie, numai 106 exemplare fiind construite.
Un atu in plus este dat de kilometraj, care abia a atins pragul de 482 km in cei 15 ani de viata.

Comments
  1. […] Primul exemplar McLaren F1, scos la licitatie pentru 2,6 milioane de euro Fri Aug 20, 2010 12:01 pm Primul exemplar McLaren F1 produs, care a dat nastere unei adevarate legende in istoria Formulei 1, este scos la licitatie pentru suma de nici mai mult, nici mai putin de 2,6 milioane de euro. Bolidul i-a apartinut lui Uwe Gemballa, fondatorul casei de tuning cu acelasi nume, care a disparut la inceputul acestui an in […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s