Se cauta cel mai vechi Porsche vandut in SUA

Posted: August 21, 2010 by alexandru96 in Old

Pentru a marca implinirea a 60 de ani de cand exista pe piata Nord Americana, Porsche organizeaza un concurs prin care doreste sa fie gasit cel mai vechi exemplar vandut in SUA.

Pentru a facilita cautarea, Porsche a creat si un site special, unde fiecare proprietar care detine un Porsche vechi isi poate inscrie masina in speranta ca este chiar cel mai vechi de pe teritoriul SUA. Pe site, au fost invitati sa se inscrie toti posesorii modelelor 356, 911, 912, 914, 924, 928, 944, 968, Boxster, Cayenne, Carrera GT si Cayman. Scopul site-ului este, pe langa gasirea celui mai vechi model, acela de a aduna cat mai multi posesori de Porsche la un loc.

La finalul concursului, masinile castigatoare vor fi fotografiate si vor lua parte la o expozitie foto speciala la Stuttgard. De asemenea, unul dintre vehicule este posibil sa fie expus la standul Porsche in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Via – BusinessReviewUSA

Comments
  1. […] Se cauta cel mai vechi Porsche vandut in SUA Sat Aug 21, 2010 0:02 am Pentru a marca implinirea a 60 de ani de cand exista pe piata Nord Americana, Porsche organizeaza un concurs prin care doreste sa fie gasit cel mai vechi exemplar vandut in SUA. Pentru a facilita cautarea, Porsche a creat si un site special, unde fiecare proprietar care detine un Porsche vechi isi poate inscrie masina […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s