Noul Mercedes CLS, detalii si imagini oficiale

Posted: August 23, 2010 by alexandru96 in Stiri auto

Mercedes a facut publice primele detalii si imagini oficiale cu noul CLS, model ce va fi prezentat la iminentul Salon Auto de la Paris din octombrie.

A doua generatie CLS inlocuieste originalul sedan coupe lansat in 2004, care s-a vandut in numar de peste 170.000 de exemplare. Daca prima generatie a introdus conceptul de sedan cu patru usi si forme de coupe, noul CLS aduce o noua directie de stil ce se va aplica tuturor viitoarelor modele de la Mercedes.

Un aspect nou este reprezentat de adoptarea tehnologiei LED la nivelul blocurilor optice. In total, noul Mercedes CLS are 71 lumini LED, care fac casa buna cu functia Night View. Si la interior constructorul auto vine cu noi detalii, cum ar fi cinci noi culori si trei tipuri de tapiterie din piele.

La lansare, gama de motorizari va fi formata din cinci propulsoare. Versiunile pe bezina sunt reprezentate de CLS 350 cu injectie directa CGI, care produce 306 CP si 370 Nm. Oferta este completata de CLS 500, cu noul motor turbo V8 de 4,7 litri, capabil sa dezvolte 435 CP si 700 Nm.

Frontul diesel este acoperit de versiunea CLS 250, pusa in miscare de propulsorul Twin Turbo de 204 CP si un cuplu 500 Nm, CLS 300 CDI, propulsat de o unitatea ce produce 231 CP si 540 Nm. Varful de gama va fi reprezentat de Mercedes CLS 350, animat de un V6 de 265 CP si 620 Nm

Comments
  1. […] Noul Mercedes CLS, detalii si imagini oficiale Mon Aug 23, 2010 11:02 am Mercedes a facut publice primele detalii si imagini oficiale cu noul CLS, model ce va fi prezentat la iminentul Salon Auto de la Paris din octombrie. A doua generatie CLS inlocuieste originalul sedan coupe lansat in 2004, care s-a vandut in numar de peste 170.000 de exemplare. Daca prima generatie a introdus conceptul de sedan […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s