Noul Cls – per ansamblu

Posted: August 25, 2010 by AlexCumpanici in Stiri auto

Noul CLS

Daca stau stramb si ma uit drept masina asta nu isi face de ras stramosii. Imi pare putin prea sobra, design-ul cls-ului anterior era ceva mai zburdalnic, era ca  Surioara lu’ Bambi culturista sarind si razand cu ajutorul motorului prin padurea deasa a Deutschland-ului.

Se pare ca si oameni mari fura, sau acum asa se poarta cu led-uri, dupa ce Audi a scos farurile acelea  superbe cu led, acum si Mercedes se ‘ leduieste ‘.

Va fi principalul rival a lui Gran Coupe de la BMW. Dupa mine ca fan, Bmw este net superior la capitolul design. Ca performante astept o lista oficiala, si un test facut de cei de la Top Gear UK.

Imi doresc sa nu isi tranteasca burtile, cu lanturile inecate in par, nimeni in masina asta. Sa fie o masina simbol al bunului gust, al oamenilor cu responsabilitate si capabili. Fara dinti de aur si Smecherie pe meserie.

Tine-ti aproape !

Comments
  1. […] Noul Cls – per ansamblu Wed Aug 25, 2010 22:45 pm Noul CLS Daca stau stramb si ma uit drept masina asta nu isi face de ras stramosii. Imi pare putin prea sobra, design-ul cls-ului anterior era ceva mai zburdalnic, era ca  Surioara lu’ Bambi culturista sarind si razand cu ajutorul motorului prin padurea deasa a Deutschland-ului. Se pare ca si oameni mari fura, sau acum […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s