Masina de cocalari – Afirmatie falsa

Posted: August 26, 2010 by AlexCumpanici in Stiri auto

Zi de zi, calatorind prin aceasta jungla urbana, auzi fel si fel de zgomote si afirmatii din partea diferitelor specii care din pacate impart acelasi pamant cu noi si ne consuma si aerul.

Pe noi, impatimitii auto, ne intereseaza strict vociferarile legate de lumea auto.

Una dintre acestea este bine cunoscuta comparatie ‘ Masina de Cocalar ‘. Deseori aud treaba asta si ma supara foarte tare.

Primele victime  sunt BMW-ul si Mercedesul in special Seria 3 si Clasa C. Toti atot-stiutorii, critici auto geniali  scufundati in anonimat spun despre aceste modele ca sunt masini de cocalari. Mi se pare total eronat sa judeci o masina dupa conducatorul ei, si sa faci din asta o chestie generala. Daca un om de culoare a reusit prin diferite mijloace (legale sau ilegale) sa aibe un model enumarat mai sus, imediat aceasta masina devine ‘de cocalari’.

Mi se pare o jignire la adresa acestor marci, mi se pare o lipsa de respect fata de progresul  tehnologic pe care l-au cunoscut aceste modele de-a lungul  generatiilor.

De fiecare data cand auziti asemenea aberatii  tragetil de mana pe Nea Gicu’de la ‘servis’

Comments
  1. […] Masina de cocalari – Afirmatie falsa Thu Aug 26, 2010 12:14 pm Zi de zi, calatorind prin aceasta jungla urbana, auzi fel si fel de zgomote si afirmatii din partea diferitelor specii care din pacate impart acelasi pamant cu noi si ne consuma si aerul. Pe noi, impatimitii auto, ne intereseaza strict vociferarile legate de lumea auto. Una dintre acestea este bine cunoscuta comparatie ‘ Masina de […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s