Noul Citroen DS4 – primele imagini si detalii

Posted: August 30, 2010 by alexandru96 in Stiri auto

Dupa cum era de asteptat, Citroen a dezvaluit oficial DS4. Primele imagini si detalii ale masinii au fost prezentate inainte de debutul mondial din cadrul Salonului Auto de la Paris.

DS4 vine cu un parbriz panoramic, care, printre altele, ii ofera soferului posibilitateea de a se bucura de o pozitie de conducere mai inalta pentru o mai buna vizibilitate.

Din punct de vedere al gamei de motorizare, exista trei motoare pe benzina si doua diesel. Familia pe benzina este formata dintr-un motor de 120 CP VTi , un THP de 155 CP, precum si o unitate de varf-THP de 200 CP. O unitate de 110 CP si una de 160 CP HDi alcatuiesc gama de motorizari diesel.


Mai multe detalii urmeaza a fi anuntate.

Comments
  1. […] Noul Citroen DS4 – primele imagini si detalii Mon Aug 30, 2010 15:15 pm Dupa cum era de asteptat, Citroen a dezvaluit oficial DS4. Primele imagini si detalii ale masinii au fost prezentate inainte de debutul mondial din cadrul Salonului Auto de la Paris. DS4 vine cu un parbriz panoramic, care, printre altele, ii ofera soferului posibilitateea de a se bucura de o pozitie de conducere mai inalta pentru […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s