MuzicaVersuri.com site recomandat

Posted: September 2, 2010 by alexandru96 in Reclame

Cu timpul am ascultat multe melodii auto cum ar fi :”Bitza-Din bara in bara”,”B.U.G. Mafia-40km/h”,”Grasu XXL-Full option”,si alte cateva pe care nu mi le mai aduc aminte acum.Ascultand zi de zi aceste melodii,una dintre ele imi placea pe masura ce o ascultam.De cate ori o ascultam tot mai mult imi placea.Aceasta melodie este “Grasu XXL-Full option”.Versurile acestei melodii imi plac foarte mult.Un cuvant nu l-am inteles nici odata,deoarece Grasu XXL il pronunta intr-un anume fel.Cuvantul este “venin”.Asa ca din dragostea pentru aceasta melodie am dat un mass intreband toti prietenii daca stiu vreun site de versuri muzica
.Unul din ei a fost Alex care mi-a dat un link catre un site numit MuzicaVersuri.Am intrat pe site am scris in Search-ul site-ului “full option”.Astept 2-3 secunde sa zicem asa desi cred ca au fost cateva miimi,si apare rezultatul.Dau click pe rezultat si citesc cu mare entuziasm versurile cautand cuvantul care ma nedumerirea mea.Ajung la cuvant il citesc si…nesigur dau play la melodie sa fiu sigur.Ascult melodia odata,de 2 ori iar apoi mai citesc odata versurile.Caut iara cuvantul,il citesc si pe acesta de 2-3 ori si imi dau seama de cuvat.Inteleg rolul din fraza/melodie si ma simt linistit.
Dupa cateva saptamani o prietena imi da sa ascult o melodie la mp3-ul ei.Imi spune ca ii place foarte mult melodia si ca ar dori un site cu muzica online respectiv versuri si ii recomand cu drag site-ul MuzicaVersuri.com .
Asa ca cu mare drag echipa 4cars4wheels va recomanda site-ul MuzicaVersuri.com .Si va invita si pe viitorul forum al blogului.(detalli pe 10 septembrie).

Comments
  1. […] MuzicaVersuri.com site recomandat Thu Sep 02, 2010 9:50 am Cu timpul am ascultat multe melodii auto cum ar fi :”Bitza-Din bara in bara”,”B.U.G. Mafia-40km/h”,”Grasu XXL-Full option”,si alte cateva pe care nu mi le mai aduc aminte acum.Ascultand zi de zi aceste melodii,una dintre ele imi placea pe masura ce o ascultam.De cate ori o ascultam tot mai mult imi placea.Aceasta melodie este “Grasu XXL-Full […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s