Dacia Duster ar putea depasi Sandero in termeni de productie

Posted: September 2, 2010 by alexandru96 in Stiri auto

Dacia Duster este din ce in ce mai solicitata de piata, iar angajatii uzinei de la Mioveni s-au intors din concediu gata sa faca fata cererii din ce in ce mai mare a SUV-ului romanesc.

Mai mult decat atat, productia Duster ar putea ajunge sau depasi in curand cadenta modelului Sandero, de 650 unitati pe zi, a declarat, miercuri, directorul general al grupului Renault Romania, Jerome Olive, citat de Mediafax. “De fapt, in functie de evolutia cererilor, modelul Duster ar putea reprezenta chiar jumatate din productia totala de la Mioveni.

Pana in prezent, pe toate pietele in care activam cu modelul SUV, nivelul comenzilor s-a dovedit a fi superior asteptarilor”, a completat oficialul companiei franceze.

Nu cu mult timp in urma, mai exact la finele lunii februarie, Dacia producea una-doua unitati Duster. In prezent, cadenta zilnica pentru acest model este de 450 unitati, crescand sistematic din momentul inceperii productiei.

Uzina de la Mioveni a ajuns sa produca 450 de unitaţi Dacia Duster pe zi la sfarsitul lunii iulie, de la un nivel de aproximativ o unitate pe zi la finele lunii februarie, atunci cand a inceput producţia acestui model, a mai declarat Jerome Olive.

Sursa: Auto.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s