Peugeot EX1, o surpriza pregatita pentru Paris

Posted: September 5, 2010 by alexandru96 in Stiri auto

Constructorul auto Peugeot pregateste un concept surpriza pentru Salonul Auto de la Paris despre care, in momentul de fata, nu se cunosc detalii.

Totusi, producatorul auto a lansat un teaser cat sa ne starneasca interesul.

Prototipul poarta denumirea de EX1 si este pregatit expres pentru aniversarea a celor 200 ani de istorie Peugeot. Mai multe informatii vor fi dezvaluite peste cateva zile, in timp ce primele imagini oficiale vor fi publicate pe 20 septembrie anul curent.

Teasearul se concentreaza asupra habitaclului si scoate in evidenta un volan similar prototipului Peugeot BB1, prezentat anul trecut la Frankfurt Motor Show. Cu toate acestea, EX1 nu ar trebui sa fie o citadina, ci mai degraba o masina sport, dupa cum afirma publicatia franceza L’Automobile Magazine.

O alta caracteristica ce poate fi usor descifrata este reprezentata de sistemul de propulsie, care ar putea fi hibrid sau electric.

Comments
  1. […] Peugeot EX1, o surpriza pregatita pentru Paris Sun Sep 05, 2010 21:19 pm Constructorul auto Peugeot pregateste un concept surpriza pentru Salonul Auto de la Paris despre care, in momentul de fata, nu se cunosc detalii. Totusi, producatorul auto a lansat un teaser cat sa ne starneasca interesul. Prototipul poarta denumirea de EX1 si este pregatit expres pentru aniversarea a celor 200 ani de istorie Peugeot. Mai multe […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s