Supra revine ?

Posted: September 6, 2010 by AlexCumpanici in Stiri auto

Se pare ca Toyota se apuca de construit FT-86.

Este un proiect in colaborare cu cei de la Subaru. Se vrea a fi un sedan, dar din poze reiese un mandru coupe. Trebuie sa ne asteptam la un 2.0l Boxter aspirat, o cutie in 6 trepte, frane ADIVCS si tractiune spate.  Probabil amatorii de senzatii tari, japoneze, vor avea la indemna si 3.6l H6 Subaru.
Data lansarii este fixata in 2013, cei de la Toyota cred ca va fi un succes. Se vrea a se concura cu BMW Seria 1/3 sau Audi A3/VW Golf GTI.

Eu vreau sa cred ca acest model, este noua supra reinviata. Ar face mult mai multa treaba daca inloc de FT-86 ar chema-o supra. Desigur, si cu numele acesta va avea vanzari si proprietari vor fi multumiti de fiecare data cand vor pleca de acasa.

Comments
  1. […] Supra revine ? Mon Sep 06, 2010 12:41 pm Se pare ca Toyota se apuca de construit FT-86. Este un proiect in colaborare cu cei de la Subaru. Se vrea a fi un sedan, dar din poze reiese un mandru coupe. Trebuie sa ne asteptam la un 2.0l Boxter aspirat, o cutie in 6 trepte, frane ADIVCS si tractiune spate.  Probabil amatorii de senzatii […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s