GM a atins pragul de 2 milioane de unitati vandute in China

Posted: November 5, 2010 by alexandru96 in Stiri auto

Auto Detroit, care a trecut prin faliment anul trecut, este primul producător auto la nivel mondial care a depasit cele 2 milioane de unitati vandute pe piaţa chineză. GM construieste masini in China printr-un joint-venture cu parteneri locali pentru diferitele sale branduri, la fel ca toti producatorii straini.
General Motors a cunoscut o creştere spectaculoasă a vânzărilor pe piaţa chineză în ultimii trei ani. În 2007, GM a vandut un pic mai mult de 1 milion de unitati in China. Pentru anul 2010, acest număr se va dubla aproape la un nivel record de vânzări proiectată de 1,976,913 de unităţi.

GM a raportat recent ca in al treilea trimestru profitul este de aproximativ 2 miliarde dolari.

Comments
  1. […] GM a atins pragul de 2 milioane de unitati vandute in China Fri Nov 05, 2010 8:52 am Auto Detroit, care a trecut prin faliment anul trecut, este primul producător auto la nivel mondial care a depasit cele 2 milioane de unitati vandute pe piaţa chineză. GM construieste masini in China printr-un joint-venture cu parteneri locali pentru diferitele sale branduri, la fel ca toti producatorii straini. General Motors a cunoscut o creştere spectaculoasă […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s