Nissan va lansa Murano Cabrio in 2011

Posted: August 24, 2010 by alexandru96 in Stiri auto

Nissan va lansa versiunea decapotabila a modelului Murano in 2011. Informatia este confirmata chiar de Brian Carolin, seful Nissan America de Nord, care spune ca va fi un automobil de nisa, produs in putine exemplare.

Murano Cabriolet va fi prezentat publicului in noiembrie acest an, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Va avea caroserie in doua usi si un plafon retractabil soft-top, nu neaparat din motivatii estetice, ci mai degraba pentru ca este mai ieftin.

Este de asteptat ca decabotabila sa fie pusa in miscare un motor V6 de 3,5 litri, capabil sa dezvolte 265 CP. Puterea va fi transmisa prin intermediul unei cutiii de viteze CVT. Modelul ar putea fi oferit atat cu tractiune pe puntea fata, cat si integrala.

Nu in urma cu mult timp, versiunea traditionala Nissan Murano a primit o noua motorizare diesel (2,5 litri si 190 CP) de care vor putea beneficia si clientii din Romania in toamna acestui an.

Comments
  1. […] Nissan va lansa Murano Cabrio in 2011 Tue Aug 24, 2010 13:01 pm Nissan va lansa versiunea decapotabila a modelului Murano in 2011. Informatia este confirmata chiar de Brian Carolin, seful Nissan America de Nord, care spune ca va fi un automobil de nisa, produs in putine exemplare. Murano Cabriolet va fi prezentat publicului in noiembrie acest an, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Va avea […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s